Innerlijk Pelgrimeren

Schrijvend op weg naar je hart… ip

Veel mensen vatten een pelgrimstocht aan om verdieping te vinden in hun leven, om dichter bij zichzelf te komen. Voor sommige mensen is een fysieke pelgrimstocht te zwaar, maar leeft er een gelijkaardig verlangen naar verdieping en zelfkennis. Innerlijk pelgrimeren biedt een unieke weg aan: al schrijvend.

Deze pelgrimstocht gaan we schrijvend op weg naar ons eigen hart. We laten ons leiden en verrassen door verschillende schrijfopdrachten die ons dichter bij onze innerlijke wijsheid brengen. We vertrekken om antwoorden te vinden. Verlaten de vertrouwde paden om zo de essentie weer te vinden. Aan de hand van schrijfoefeningen gaan we stap voor stap op weg, en brengen thema’s als vertrek, labyrint, afscheid, reisgenoten, verlangens, je eigen ritme, verdwalen, thuiskomen, enz.. in kaart.

Het programma is gebaseerd op het boek Innerlijk Pelgrimeren van Christine De Vries (Shodo). Ik ben gecertificeerd cursusleider van Shodo. De schrijfmethode is ontwikkeld door Christine de Vries van Shodo.

In deze cursus vertrekken we in kleine groep (max. 8) en gaan samen al schrijvend op weg. De eerstvolgende cursus gaat door in een weekend in oktober 2015. Max 8 deelnemers. Meer informatie zie agenda!

Wil je nu al meer info? Mail gerust met je vragen naar info@zinderen.be.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s