Tarot Kaartlegging

jouw vraag naar helderheid

Zit je met een dilemma waar je niet uit geraakt? Wil je een bepaald aspect van je leven onder de loep nemen? Heb je het gevoel dat je door het bos de bomen niet meer ziet? Wil je helderheid over de volgende stappen op je levenspad?

Een Tarot kaartlegging kan je intuitieve inzichten bezorgen die je weer op weg helpen. Je ontvangt een boodschap van de kaarten die ik voor jou vertaal.

Hoe ga ik te werk?

Aan de hand van jouw concrete vraag doe ik een kaartlegging en bespreek deze resultaten met jou. Dit kan in real life of via zoom. Vooraf praten we over jouw intentie voor deze kaartlegging Dan laat ik jou een kaartenset kiezen die je aanspreekt. Ik heb verschillende sets waar ik mee werk, maar allen gebaseerd op Rider Waite Tarot.

Aan de hand van jouw vraag, bepaal ik welke soort kaartlegging ik gebruik. Een actieve houding tijdens de lezing levert het meeste op. De afbeeldingen zitten vol symbolische beelden waardoor onbewuste gevoelens en gedachten naar de oppervlakte kunnen komen.

Kostprijs: 35€ per uur.

Een tarot-consult, afhankelijk van de vraag, duurt min 1u – max 2u.

mail naar vanessamatthyssen @ gmail.com

Voorouderlegging – in november

Ik leerde onlangs van Debora Zachariasse een hele mooie voorouderlegging waar je inzichten ontvangt van je voormoeders en voorvaders. Je kan een prangende vraag aan hen voorleggen of gewoon inpiratie vragen over vaardigheden en talenten die zij doorgaven en zich nu als potentieel in je DNA zitten. De hele maand november sta ik open voor deze voorouder Tarotleggingen, dat kan ook via zoom.

Jaarcirkel legging – in december voor 2023

In december bied ik een Jaarcirkel-legging aan. Ik kan voor jou de kaarten leggen voor 2023 : elke maand een unieke kaart. Ik deed het vorig jaar in december voor 2022 en het was zeer inspirerend wat het me elke maand opleverde aan inzichten en groei. Daarom deel ik dit graag met jullie.

Check deze blogpost met meer info over de online groepsessie van 21 december.

introductie in Tarot – Rider Waite

Wil je graag een eerste introductie in de Tarotkaarten en de manier waarop je ze kan gebruiken om voor jezelf leggingen te doen? Vind je dit leuk om dit op een persoonlijke manier te beleven?

Ik geef je de uitleg over de kaarten, hoe ze zijn opgebouwd en vanuit welke spirituele stromingen je ze kan interpreteren. Tijdens deze sessie laat ik jou ook oefeningen doen om op actieve wijze met deze nieuwe informatie om te gaan. Op die manier kan je vrij snel zelf aan de slag met de kaarten.

Deze sessie duurt 3u. Dit kan in real life of via zoom. Kostprijs is 115€ inclusief oefenbladen in pdf. Mail naar vanessamatthyssen @gmail.com .