Levensverhaal schrijven

Ontdek de schatten in jouw levensverhaal – Proefles

Jouw levensverhaal is de moeite waard om verteld te worden!

Het levensverhaal is geen kant en klaar boek. Het is een mozaïek, dat bestaat uit veel veelvormige, kleurrijke en kleurloze, korte en langere herinneringsflarden. Als we die flarden, die mozaïekstukjes in taal willen vangen, maken we er verhalen van en de samenhang tussen die verhalen brengen we zelf aan. Al schrijvend graven we in onze herinneringen en toveren we beetje bij beetje het unieke levensverhaal tevoorschijn.

Het levensverhaal schrijven werkt helend. Je ontdekt de rode draden in je leven. Het schrijven belicht de positieve kanten van moeilijke perioden of helpt dingen te aanvaarden en zo krijg je een gevoel van meer regie over je leven. En je hoeft alleen maar te vertellen, op verhaal te komen en te genieten van het proces.

Kom tijdens deze proefles ervaren wat jouw levensverhaal schrijven voor jou kan betekenen. Ervaring is niet noodzakelijk. Bij voldoende interesse zal er een cursus Levensverhaal schrijven ingericht worden (8 lessen).

Wanneer : dinsdag 25 oktober 2022 om 19u30

Meenemen: pen en papier
Deelnameprijs: 20 euro
Inschrijven is noodzakelijk! Let op : dat doe je niet via mij maar via Cinderella per email cinderellasstories@hotmail.com

Locatie:
Cinderella’s stories
Nieuwstraat 25
9450 Denderhoutem
Er is voldoende parkeergelegenheid op het Pastorijplein,
ter hoogte van Nieuwstraat 6