Lomi Lomi Massage

Lomi Lomi Hawaiaanse Massage

Lomi lomi is een traditionele Hawaiaanse helingstechniek waarbij er wordt gewerkt met Liefdevolle aanraking in verbinding met het Veld van Liefde en Licht.

Dit Hawaiaanse lichaamswerk weerspiegelt de oude spirituele connectie die de authentieke Polynesische bevolking heeft sinds het begin der tijden met hun voorouders, het land en de levensadem of Aloha. LomiLomi gaat over ‘de liefdevolle aanraking, een verbinding met het hart, de ziel en de bron van het leven’.

Deze massagevorm heeft alles te maken met de Hawaiiaanse levensfilosofie Huna. Hierbinnen zijn spirituele verbondenheid en liefde het uitgangspunt. Daarom wordt Lomi Lomi ook wel de ‘liefdevolle handen’ massage genoemd.

De vloeiende, strijkende bewegingen, zowel met de handen als met de onderarm, zorgen samen met de liefdevolle aanraking voor een ontspanning en het loslaten van oude patronen. Lomi Lomi is niet enkel een fysieke ervaring; het bevordert ook heling op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. De Hawaiianen beschouwen alle aspecten van het lichaam als een geheel en geloven dat het fysieke, mentale, emotionele en spirituele allen deel zijn van het “hele zelf”.

Lomi Lomi is een intuïtieve massagevorm zonder vaste volgorde en daardoor zijn geen twee massages hetzelfde. Zelf ontving ik mijn opleiding van Ricardo Balkhoven.

Mijn aanbod richt zich naar vrouwen die de connectie met hun ziel en hun eigen bedding willen herstellen. Binnen Zinderen’s Veilige Plek ontvang ik jou voor een full body massage. Laat je door mijn koesterende, liefdevolle armen opvangen. Het hele ritueel duurt minimum 2u en daarom ontvang ik maar één persoon per dag. Ik wil de volledige aandacht voorbehouden voor die ene sessie.

Tarieven: Traditionele Lomi Lomi sessie : 120€

Contacteer me wanneer je interesse hebt: vanessamatthyssen @ gmail.com