Rozenkwarts Weekend

Rozenkwarts Weekend

Het Rozenkwartskristal staat symbool voor liefde voor jezelf. Daarom koos ik dit symbool als thema voor het allereerste schrijfweekend in 2020. en gaf ik het de naam Rozenkwarts Weekend. In deze versnellende maatschappij vergeten we soms dat we pas voor anderen kunnen zorgen, als we ook eerst goed voor onszelf zorgen. Maar hoe doen we dat eigenlijk? Al schrijvend gaan we op ontdekking. We delen onze ervaringen in de groep.

Dit schrijfweekend is anders dan de andere, omdat er naast Verbindend Schrijven ook andere zelfzorgactiviteiten op het programma staan zoals collage, visualisatie, affirmatie, meditatie, stiltewandeling, natuuroefeningen en andere creatieve werkvormen. Het weekend zelf is al een zelfzorg-moment, waarmee je een positieve start kan nemen voor het nieuwe jaar.

Het weekend gaat door van vrijdagavond 3 januari tot zondagnamiddag 5 januari 2020 in Hof Zevenbergen te Ranst. Je verblijft volpension in een eenpersoonskamer, met toilet en douche op de gang. We kunnen gebruik maken van een zaaltje speciaal voor onze groep voorbehouden, maar ook de ontspanningsruimte, bibliotheek, de prachtige binnentuin en het bos binnen de slotgracht zijn toegankelijk voor onze groep.

Kostprijs voor dit alles is 300€ tot en met 14 december 2019, inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven. Vanaf 15 december is de kostprijs 320€. (kostprijs omvat ongeveer 170€ verblijfkosten en 130 à 150€ cursuskosten). Inschrijven kan via info@zinderen.be.

Rozenkwarts Weekend (1).png