Boodschap uit het verleden

Ooit kreeg ik een pen van mijn broer. Mijn naam stond er in gegraveerd. Ik vond het prachtig. In die tijd was ik veel met schrijven bezig. Misschien was er zelfs een wens om ooit eens een boek te schrijven.
Kado’s zijn nooit zomaar kado’s. Het zijn meestal wensen die je een ander wil geven. Of beter, wensen van de ander die je wil zien uitkomen. En pen met mijn naam op, was ook zo’n steuntje in de rug voor mijn wensen.

Helaas raakte de pen in de vergetelheid. Ik gebruikte zwarte inkt en de pen raakte verstropt. De pen schreef niet meer. Toen raakte ze verloren tussen allerhande prullerijen.

Na mijn verhuis vond ik de pen terug. Plots was daar ook het vurige verlangen om de pen weer aan het schrijven te krijgen. En ja hoor, na veel heet water, liefdevolle boodschappen en een krachtige intentie vol verlangens, liefde en respect ten aanzien van dit kado, is de pen weer gaan schrijven. In mijn hand, precies waar het thuis hoort.

Nu mijn pen weet wie ik ben, kom ik misschien weer op het juiste spoor.

Bedankt @fly_bike_michael voor dit kado en zoveel meer dat jij me gul geeft als broer. 💗

16 gedachten over “Boodschap uit het verleden

    1. Ik voelde me plots een beetje schuldig over hoe ik die pen had behandeld. Eerlijk gezegd dacht ik dat ik ze niet meer kon redden. Maar toen kreeg ik die ingeving van warm water. Maar ik heb er wel twee weken over gedaan eer ze terug normaal schreef…

  1. Wat een cadeau Vanessa om zo’n broer te hebben! En -weer- te beseffen dat krachtige intenties, liefde en respect hulp zijn bij verlangen(s). Liefs, Tanja

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    >

  2. Wat een prachtig cadeau, en hoe mooi dat ze nu weer uit de vergetelheid tevoorschijn komt. Op het goede moment! Ik koester mijn vulpen, schrijf er heen graag mee. Dat is zó anders dan schrijven met een ‘gewone’ pen, laat staan typen … Veel plezier met je herontdekking!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.