Pardon, excuseer, neem me niet kwalijk, sorry, vergeef mij…

De trouwe lezers van deze blog zullen het al gemerkt hebben. Eén en al geëxperimenteer vandaag. Blogposts die vergrendeld zijn. Nou, nou, wat is me dat zeg…

Waarvoor eerst een welgemeende sorry. De komende weken zullen er nog van die blogjes verschijnen en dat heeft alles te maken met de Schrijfreis Het gelukkige eiland. Deze blogs bevatten lekkere schrijfoefeningen voor iedereen die goesting heeft om mee te doen. Het paswoord verstuur ik wanneer je inschrijft op mijn nieuwsbrief. Daar heb ik al tal van nieuwe namen mogen verwelkomen.

Maar dus nog een pardon, want tegelijkertijd heb ik plannen om, naar gelang de tussentijd die ik in mijn drukke leventje* kan vinden, de oude schrijfreis van Op de wonderlijkste plaatsen online te zetten. Deze blogposts zullen ook enkel met een speciaal paswoord zichtbaar zijn.

Neem me dan ook niet kwalijk. Ik ga nieuwe blogs schrijven, tussendoor. Want ook daar is mijn goesting weer gegroeid en de ideeën stromen dus ik moet er ergens blijf mee…

maar ondertussen zou je nog eens in mijn archief kunnen diepen:

  • hier kan je bijvoorbeeld lezen wat ik in mijn allereerste blogpost schreef.. nogal magertjes…
  • hier schrijf ik over een ontmoeting met een meikever
  • hier vertel ik over mijn voorliefde voor het briefschrijven
  • en hier over mijn verlangen om het epos van mijn grootmoeder te vertellen (en waarvan ik nu weet dat het een levenswerk zal worden…)

* Maandag ga ik terug werken na anderhalve maand thuis te zijn. Het gaat raar zijn, de eerste stapjes in de stoute coronabuitenwereld… maar ik heb een supertoffe collega en een fantastische werkplek, dus dat komt wel goed. Misschien post ik hier dan ook wel eens een relaas uit dat allereerste Ronald McDonald Huis te Brussel.

En tot slot, vergeef me mijn warrige post van vandaag… een bloemeke om het goed te maken en de allerliefste 1 mei wensen voor iedereen!

Knipsel

De titel van deze blogpost plukte ik zo weg uit: https://synoniemen.net/index.php?zoekterm=sorry.

4 gedachten over “Pardon, excuseer, neem me niet kwalijk, sorry, vergeef mij…

    1. hoi AnneMarie, heb je ingeschreven op mijn nieuwsbrief? zo ja, heb je deze ontvangen? (in spambox misschien? zo neen, schrijf je nog even in, je ontvangt bij de bevestiging het paswoord. Als dat niet lukt, stuur gerust een mailtje naar info@zinderen.be en dan los ik het voor je op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.