Vakantie in Drenthe in tien foto’s

HofvanSaksenzicht

Aankomst vakantiepark Hof van Saksen, Drenthe. Enkele huisjes hadden dit als uitzicht. Wij zaten iets meer geborgen, tussen de bomen, wat ik veel prettiger vond.

HvSijslolliesinbinnenspeeltuin

Aanbod ijsjes in de binnenspeeltuin op het park. Vond ik lekker* kleurrijk! (* het is te zeggen : lekker? ik heb ze niet geproefd)

AssenMuseumtuin

De tuin aan het Drents museum te Assen is heel bijzonder. Daar maak je speciale foto’s en kan je je bergschoenen uittesten. 😉

ViltenopWolfeestBalloo

Deelnemers aan het vachtvilten op het Wolfeest te Balloo. Dit vond ik nu eens een prachtige beurs met unieke standhouders! Overal waar je keek: schapen, vilt, wol, enz… De kinderen konden een klei-potje draaien aan de draaitafel. Dat vonden ze erg leuk.

WolfeestBalloooogst

Mij woloogst op het wolfeest… ook lekker* kleurrijk, hé? ( *deze heb ik ook niet geproefd.)

Orvelte

Museumdorp Orvelte – je waant je zo terug in de … nu ja, in de wat eigenlijk? Middeleeuwen? Oertijd? Toerismetijd? Maar wel gezellig!

OrvelteGraan

Na het Houten pad van Theodoor, kwamen we in de graanvelden terecht…

HvSview

Zicht op de waterplas in het midden van het vakantiepark. De kraan op de achtergrond is, samen met een boel ijverige mieren, een nieuwe spectaculaire waterattractie aan het bouwen.

HvSzwembadactiviteit

De onderwaterscooters vonden de kids SUPER! Daarnaast amuseerden ze zich op een indoor klimsessie, een outdoor klimsessie, het bouwkamp, de Bounz-trampolines, de binnenspeeltuin, het zwembad met wildwaterbaan, en off-course, op hun tablet ! 😉

HvSonweer

Een laatste blik op het resort! In de verte een gordijn van regen. Vlug naar huis voor het hier begint te regenen!

9 gedachten over “Vakantie in Drenthe in tien foto’s

  1. In het Museum van Orvelte ben ik jaren geleden geweest. Erg mooi. Ook bracht ik een bezoek aan een schaapsherder die er toen rondliep met zijn kudde. Mooie foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.